ashkan-forouzani-sUlR4Iul-9c-unsplash

De bedste tips til Black Friday – disse produkter skal du købe til Black Friday (2023)

Vinteren er lige om hjørnet, og det samme er Black Friday. Du kan gøre nogle rigtig gode køb til Black Friday og spare rigtig mange penge, men du kan også falde i tilbudsfælden og blive lokket til at gøre køb som du slet ikke har brug for. VI har samlet vores bedste tips til hvordan du bedst navigerer igennem Black Friday og gør de bedste kup og undgår impulsindkøb. Læs med her og bliv klar til den store tilbudsdag.

Hvad skal du være opmærksom på til Black Friday? Der er flere forskellige ting du skal være opmærksom på hvis du planlægger at gøre dig nogle gode udsalgskup til Black Friday og vi kommer her med vores bedste tips. Det kan godt betale sig at foreberede sig til dagen, så du har lavet et overblik over de ting du gerne vil se efter et godt tilbud på, og ikke falder i fælden over impulskøb og bliver grebet af stemningen.

Black friday

Sådan forbereder du dig til Black Friday:

Black Friday er efterhånden ikke kun en begivenhed der holder sig til den ene enkelte fredag. Derimod er der mange butikker og websites der holder både Black Week og Black Month og tilbuddene starter altså ofte lang tid før den egentlige Black Friday d. 13 november.

Herunder har vi samlet vores bedste tips for hvordan du forbereder dig og griber dagen an. Det er vigtigt at huske at være opmærksom på at Black Friday ikke bliver til en hovedløs forbrugsdag da du hurtigt kan få brugt mange penge på produkter du reelt ikke har brug for eller mangler. Det er langt bedre at benytte dagen til at få fyldt op på dine ynglingsprodukter, at gøre et særligt godt kup på netop den vare du har ønsket dig eller at få ordnet julegaverne til gode priser.

1. Lav en shoppingliste:

For ikke at havne i diverse fælder af impulskøb, så er det en rigtig god idé at forberede dig og have planlagt hvilke varer du leder efter et godt tilbud på. Det kan værre i både større og mindre skala. Det kan være du har ventet på at skulle købe en ny computer eller telefon, eller det kan være i mindre omfang som f.eks. at få fyldt op på dit ynglingsmakeup, hudplejeprodukter eller få fundet den rigtige vinterfrakke.

Hvis du ikke har et overblik over de varer du gerne vil finde et godt tilbud på, så kan man hurtigt ende med at få købt flere ting som man reelt set ikke har brug for, og selvom du har købt på tilbud så er det bare en unødvendig udgift. Og derved udgår pointen med Black Friday, som gerne skulle være en hjælp til at få købt det du har brug for med gode rabatter.

2. Tjek priserne før Black Friday:

Hvis du skal sikre dig at du faktisk køber varerne på gode tilbud og får egentlige besparelser, så er det en rigtig god ide at begynde at holde øje med priserne i månederne op til Black Friday. Nogle butikker og webshops kan nemlig finde på at hæve priserne på deres varer i tiden op til Black Friday, og dermed er det ikke en faktisk tilbudspris du køber varen til men egentlig den oprindelige pris fra før de begyndte at puste priserne op.

Du kan også bruge Pricerunner til at sikre at en vare du køber til Black Friday ikke er et af disse falske tilbud, da du oftest vil kunne se en prishistorik hos Pricerunner. Det vil som oftest være på de dyrere elektronik varer at dette er en risiko, så vær især opmærksom på priserne hvis du overvejer at købe elektronik.

3. Vær klar online:

Black Friday er bare nemmere at gøre online. Hvis man foretrækker de fysiske butikker kan det også gøres til en hyggelig dag at tage i butikker på Black Friday, men oftest vil de bedste tilbud være at finde online. Nogle butikker kører også ofte tilbud med et begrænset antal varer til salg. Det kan være ekslusive tilbud på f.eks. større elektroniske varer som telefoner, computere, TV ovs.

Hvis du handler online vil det også være nemmere at sammenligne priser på produkterne imellem flere hjemmesider, og finde den butik der har det bedste tilbud.

4. Udnyt hele Black Week ugen:

Tidligere har Black Friday været holdt til den ene dag, men nu har konceptet udvidet sig og rigtig mange butikker og webshops kører med både Black Month og Black Week.

Det vil sige at perioden du kan gøre gode tilbud i er blevet forlænget til flere uger og ikke bare Black Friday. Eksempelvis plejer Matas at dele dagene op i Black Week, således at de har tilbud på hudprodukter en dag, makeup en anden dag eller bestemte brands i løbet af ugen. Det kan derfor være smart at følge med i ugerne op til Black Friday så du ikke misser den dag de produkter du holder øje med er på tilbud.

Disse produkter skal du holde øje med til Black Friday

Med fare for at gentage os selv så behøver Black Friday ikke være en forbrugsfest uden grænser, men derimod en mulighed for at få købt det du har planlagt med gode rabatter.

Vi har herunder samlet de kategorier som vi synes giver rigtig god mening at holde øje med til Black Friday!

Fyld op på hudplejeprodukter til Black Friday

Black Friday er en super mulighed for at få fyldt op på alle dine favorit hudplejeprodukter. Læs mere her omkring den bedste hudplejerækkefølge, og tjek de bedste serummer ud så du kan være klar med en kanon vinterplejerutine.

Se også de bedste cremer til ansigt og kroppen, så du kan give din hud masser at god pleje i de kolde vintermåneder.

Opgrader dit elektronik på budget til Black Friday

Går du og overvejer at udskifte noget af det elektronik? Det kan være din telefon eller tv, men det kunne også være at du synes du trænger til at opgradere din hårtørrer, eller investere i nogle nye spændende varmeredskaber til dit hår. Uanset, så er det oplagt at finde disse produkter på udsalg til Black Friday og investere i nyt elektronik til billigere priser.

Vi har samlet vores favoritter uanset om du leder efter en ny hårtørrer, det helt rigtige krøllejern eller om du vil kaste dig ud i at begynde at lave bølger i håret med et nyt bølgejern.

Få sikret vintergarderoben og køb din nye frakke på udsalg til Black Friday

Det er næsten ærgerligt ikke at få sikret vintergarderoben og kjolen til julefrokosten eller juleaften, uden at spare lidt. Derfor er Black Friday oplagt til at opgradere din garderobe, om det være sig de nye vinterstøvler, en lækker ny frakke eller bare nogle nye flotte items til din garderobe til de kommende måneders arrangementer af juletamtam og nytårsaften.

Tak for du læste med!

Vi håber du er blevet lidt klogere på hvordan du bedst navigerer igennem ikke bare Black Friday, men Black Week og Black Month!

Vil du lære flere artikler om møde, skønhed og beauty så hop og og bliv inspireret lige her.

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder