getty-images--B7CP9m6ozc-unsplash

Bedste c-vitamin serum – 5 c-vitamin serum til alle hudtyper

C-vitamin serum er en ren superstjerne når det kommer til ingredienser i hudpleje. Den har mange super gode egenskaber, men det er vigtigt at du ved hvordan du bruger og opbevarer serummet. C-vitamin både fugter huden, mindsker fine linier og pigmentpletter bare for at nævne et par af fordelene. Læs med her hvor vi har samlet vores bud på de 5 bedste c-vitamin serum og giver dig de bedste tips til hvordan du anvender det i din hudpleje.

C-vitamin er i høj grad en ingrediens du skal overveje at give en plads i din hudplejerutine. Det er noget af en vidunderingrediens og er et af de mest veldokumenterede ingredienser på hudpleje markedet.

Læs mere hver hvor vi går i dybden med de mange fantastisk fordele som c-vitamin vil have for din hud. Herunder vil vi gå igennem de bedste c-vitamin serum og håber at du kan finde inspiration til hvilket serum er rigtigt for netop dig og din hud.

Sådan anvender du c-vitamin serum

C-vitamin serummet kan inkorporeres ind i din hudplejerutine som ethvert andet serum. Dog skal du være opmærksom på at de enkelte c-vitamin serummer kan varierer i hvor høj koncentration af c-vitamin de indeholder. Dette er værd at være opmærksom på da det kan være en fordel at starte ud med en lavere koncentration hvis det er første gang du prøver at anvende et c-vitamin serum.

Som ethvert andet serum skal det påføres før din ansigtscreme da cremen hjælper med at lukke de øvrige produkter inde på huden så du får mest mulig effekt ud af dem. Som altid er det en god ide at afslutte med solcreme når du påfører serummet om morgenen så din hud er beskytter mod UV hele dagen. Hop over og læs med hvor vi går i dybden omkring hvordan du bedst anvender og opbevarer et c-vitamin serum.

De 5 bedste c-vitamin serum

1. La Roche-Posay, Pure Vitamin C10 Serum

Serummet fra La Roche-Posay “Pure Vitamin C10 Serum” er et rigtigt godt bud på en et effektivt og behageligt c-vitamin serum. Serummet her indeholder en koncentration af c-vitamin på 10% hvilket betyder at dette serum er mildere end de produkter der indeholder op mod 15-20% koncentration af c-vitamin. Dette serum kan derfor være oplagt hvis du ved at du ikke tåler en højere koncentration, eller gerne vil sikre at din hud reagerer godt med et c-vitamin serum.

Dette serum indeholder den mest klassiske c-vitamin kaldet ascorbic acid og indeholder desuden også både hyaluronsyre og salicylsyre hvilket betyder at det også sikrer fugt til huden og en mild eksfolierende effekt der hjælper med hudfornyelse.

2. Ganier, Vitamin C Serum

“Vitamin C Serum” fra Ganier har en super fin koncentration vitamin-c, niacinamide og salicylsyre på 3,5%. Denne kombination giver nogle gode fordele til din hud og hjælper med at reducere mørke pletter og pigmentpletter, give en mere ensartet hudtone og giver en super flot glød.

Serummet kommer også i en nat udgave “Night Serum Vitamin C 1Matas, GARNIER Night Serum Vitamin C 10%% der indeholder hele 10% procent vitamin c samt hyaluronsyre hvilket betyder at den giver masser af fugt til huden, samtidig med at du får alle fordelene ved vitamin-c.

3. Ole Henriksen, Truth Banana Bright Vitamin C Serum

Dette “Truth Banana Bright Vitamin C Serum” fra Ole Henriksen har en fantastisk sammensætning af nøgleingredienser. Serummet indeholder 15% vitamin-c hvilket betyder at det er i den højere ende af koncentration, så være opmærksom på hvordan din hud reagerer når du begynder at anvende serummet.

Derudover indeholde serummet også 5% PHA, der er en frugtsyre som forekommer naturligt i huden. PHA har en mild eksfolierende effekt og er en super god fugtgiver til huden. Den sidste nøgleingredienser er hyaluronsyre, hvilket giver en samlet effekt på huden med masser af fugt og c-vitaminets egenskaber med at ensarte huden og korrigere pigmentering.

4. Plaisir, Vitamin C 10% Booster serum

Dette “Vitamin C 10% Booster Serum” er fra Matas’ eget luksusbrand Plaiser. Det indeholder 10% vitamin-c hvilket igen er en god koncentration for de fleste hudtyper. Derudover indeholder serummet også Tripetid som et peptide hvilket betyder at det går ind og stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin, hvilket betyder at den serummet hjælper med at øge elasticiteten i huden.

Deruover indeholder serummet både vitamin E og glycerin, og begge ingredienser går ind og beskytter huden og hjælper den med at bevare og holde på fugten i huden.

5. Aco, Glow Vitamin C Booster serum

Serummet “Glow Vitamin C Booster Serum” fra Aco er et effektivt c-vitamin serum der passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. Serummet indeholder foruden det aktive c-vitamin både hyaluronsyre der binder masser af fugt til din hud og øger elasticiteten i huden, og sikrer at den ser smuk og fyldig ud. Den tredje nøgleingrediens er papain som er et enzym der eksforlierer huden meget blidt og sikrer en smuk glød til huden.

Dette er et super effektivt c-vitamin serum der kan anvendes selv med sensitiv hud og vil hjælpe din hud med en flot glød, ensartet hudtone samt masser af fugt.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af 5 forskellige c-vitamin serum har givet dig inspiration og guidet dig til hvilket serum du skal anvende og arbejde ind i din hudplejerutine.

Vil du lære flere gode råd til en nem og effektiv beauty rutine så hop over og læs vores mange andre artikler om Skønhed!

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder