Bedste selvbruner

Bedste selvbruner – de 5 bedste selvbrunere til solbrun hud

Sommeren står for døren og mange af os elsker at have en smuk sommerkulør, og der er heldigvis mange måder at opnå en flot farve på! Hvis du gerne vil undgå at udsætte din hud for solens stærke stråler, så er den nemmeste og mest skånsomme måde at få sommerbrun hud på at anvende en god selvbruner. Læs med her hvor vi gennemgår de bedste tips til at anvende selvbruner samt viser vores 5 favoritter for de bedste selvbruner.

bedste selvbruner

Der er mange grunde til at selvbruner er et smart trick hvis du ønsker at huden er dejligt sommerbrun og har en flot glød. Det kan både være i løbet af vinteren hvor vi ikke ser meget til solen, men stadig gerne vil have lidt glød. Eller det kan være henover sommeren, hvor selvbruner er tricket til at have solbrun hud uden at du skal ligge og stege i solen for at opnå det.

Vi ved alle sammen at det er sundt at være udenfor og at både huden og kroppen som helhed har godt af at få d-vitaminer fra solen. Men vi ved også at solens stråler kan være rigtig hårde for huden, og hvis ikke man skal udsætte sin hud for risiko for skoldninger, der på sigt kan være farlige foruden at huden kan udvise tidligere tegn på aldring hvis den bliver udsat for meget sol, så skal man passe noget på sin hud i de varme sommermåneder.

Vi gennemgår herunder vores fem favoritter over de bedste selvbruner, og giver dig vores bedste tips til hvordan du anvender det rigtigt så du er sikker på at få et flot resultat!

Har du travlt? Her er vores favorit

Vores egen favorit er helt klart den tanning dråberne fra Ecooking, da de giver en rigtig flot glød og er super nemme at anvende blandet i dine cremer men også direkte på huden hvis du ønsker en hurtigere effekt.

De 5 bedste selvbruner

Vi gennemgår her vores favoritter på de 5 bedste selvbruner. Der findes mange varianter at vælge imellem, og du kan både få selvbruner som bodylotion og som reel selvbruner creme.

Hvis du bruger en selvbruner i en bodylotion udgave vil det oftets tage lidt længere tid at bygge et resultat op på huden, hvorimod en ren selvbruner creme oftets vil gå hurtigere, men her skal du også være mere omhyggelig med at smøre huden ind da du lettere kan få streger i farven, jo hurtigere den virker.

1. Matas Striber, Selvbruner Lotion uden Parfume

Selvbruner Lotion uden Parfume fra Matas Striber er en super lækker bodylotion der både giver farve til huden samt sikrer at fugte den. Cremen indeholder nemlig blandet andet glycerin som en rigtig fugtbombe for huden. Glycerin binder vand og dermed fugt til huden, og efterligner hudens naturlige evne til at binde fugt i det øverste lag af huden.

Cremen indeholder udover glycerin, blandt andet også e-vitamin som er et antioxidant for huden og har en beskyttende effekt. Cremen trænger hurtigt ind i huden, og du vil kunne begynde at se farven efter 1-2 timer. Farven holder i et par dage, men husk at du kan bygge farven op jo mørkere du vil have den ved at bruge cremen flere dage i streg. Ved at bruge cremen med et par dages mellemrum kan du derimod holde farven ved lige.

2. Derma, Selvbruner Mousse

Selvbruner Mousse fra Derma er foruden at være en rigtig god selvbruner, også et rigtig godt valg hvis du gerne vil anvende en selvbruner uden parfume og farvestoffer. Alle produkter fra Derma er uden parfume så det er et super mærke at gå efter hvis du enten blot gerne vil undgå parfume for at skåne huden, eller det er krævet grundet parfumeallergi.

Moussen giver et super flot ensartet resultat, dufter dejlig neutralt og giver farve efter 2-6 timer. Moussen indeholder bl.a. aloe vera og glycerin der hjælper med også at give fugt til huden, og den kan anvendes både på kroppen og i ansigtet. Det giver det smukkeste resultat når huden er gennemfugtet, så det e kun en fordel at selve selvbruneren hjælper på det.

3. Ecooking, Selvbruner Drops

Selvbruner Drops fra Ecooking er en af vores personlige favoritter! Dråberne fra Ecooking er super nemmer at bruge, og giver et rigtig flot og naturligt resultat. Men denne type selvbruner skal dråberne blandes i din daglige creme, det kan vøre både din ansigtscreme samt bodylotion. Det betyder også at du nemt selv kan dosere hvor meget du vil anvende og dermed hvor meget farve du ønsker at opnå.

Dråberne er uden parfume, og dufter helt neutralt. De er nemme at blande med dine cremer og indeholder flere plejende ingredienser som hyaluronsyre og glycerin der begge er ægte fugtbomber og som derfor også vil have en fugtgivende pleje for huden. Hvis du ønsker en endnu kraftigere effekt, kan du også anvende dråberne direkte på huden, og de vil give farve hurtigere.

4. Sunspa, Tan in a Can Chocolate

SunSpa Tan in a Can er en lidt særlig selvbruner da den er en spray, som ikke skal gindes og fordeles på huden. Den fungerer næsten som airbrush, og skal blot sprayes på huden med lette bevægelser, og en afstand til huden på cirka 25 centimeter.

Sprayen kan anvendes på kroppen og i ansigtet, og det bliver næsten ikke nemmere da du ikke behøver en handske, eller at få det på hænderne da den ikke skal gnides yderligere ind i huden. Du kan bygge farven op afhængigt af hvor meget farve du ønsker, den skal blot tørre ind imellem lagene før du sprayer igen.

5. Vita Liberata, Gradual Tanning Lotion

Gradual Tanning Lotion fra Vita Liberata er en super god og klassisk selvbruner. Det er en lotion som du kan bygge farven fint op med. Cremen er hurtigtørrende og smitter ikke af, og hvis du ønsker løbende at opretholde farven kan du anvende cremen hver 2. eller 3. dag.

Cremen indeholde ikke parabener, parfume eller alkohol hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om parfumestoffer på huden, men sikre at du anvender en selvbruner som effektivt giver en smuk farve og samtidig er super fugtgivende.

Sådan bruger du selvbruner

Hvornår skal du bruge selvbruner?

Hvis det er til en speciel begivenhed du gerne vil have lidt ekstra kulør til, eksempelvis en sommerfest hvor outfittet bare bliver finere med sommerbrun hud, skal du selvfølgelig planlægge at anvende selvbruneren i god nok tid til at den kan nå at virke. Det vil sige at du skal anvende selvbruneren som minimum dagen før. Det giver den tid til at virke, derudover har du også mulighed for at bade en ekstra gang og sikre at farven ikke smitter af.

I forhold til hvornår du skal påføre selvbruneren i din hudplejerutine, så er det bedst at gøre efter at du har været i bad og sikret at din hud er helt ren og gennemfugtet. Hvis du påfører selvbruneren på tør hud vil du ikke få et pænt resultat, da farven ikke vil blive ensartet.

Hvordan anvender du selvbruner?

  • Start med et bad således at huden er helt ren, og anvende gerne en exfolieringshandske så huden er helt frisk og klar til senere at tage imo den flottte farve!
  • Vi anbefaler herefter at du faktisk starter med at anvende en bodylotion, eller ansigtscreme afhængigt af hvor du ønsker at anvende selvbruneren. Vær især opmærksom på at områder på kroppen som eksempelvis knæ, albuer og fødder er helt gennemfugtede. Selvbruneren vil nemlig ikke give et flot resultat og sidde pænt hvis huden er tør.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af vores favoritter til den bedste selvbruner hjælper dig i jagten med at finde den rigtige farve til din hudplejerutine!

Læs flere af vores artikler om skønhed liger her.

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder