ansigtssolcreme, forside

Bedste ansigtssolcreme – de 5 bedste ansigtssolcremer til din solbeskyttelse

En god ansigtssolcreme bør være det vigtigste trin i alles hudplejerutine, og ikke kun om sommeren. Det bedste, du kan gøre for at passe godt på din ansigtshud, er at sikre, at den er beskyttet mod solen. Det er endnu vigtigere, når vi nærmer os sommeren og UV-indekset stiger. Læs med her, hvor vi gennemgår de 5 bedste ansigtssolcremer, så du kan finde den rigtige til din hud og gå sommeren i møde med en smuk glød i ansigtet, mens du samtidig passer godt på din hud.

bedste ansigtssolcreme

Vi går sommeren i møde, og det betyder forhåbentlig mange solskinstimer. Det betyder også, at vi skal passe på vores hud, og det gælder også ansigtet. Fordelene ved at anvende ansigtssolcreme er mange, og de spænder bredt fra de mere skønhedsrelaterede til de direkte sundhedsrelaterede. Solens stråler er en af de faktorer, der aldrer huden hurtigst og kan blandt andet give rynker og pigmentskader. Derudover er der de tungere konsekvenser, at solens stråler kan forårsage hudkræft, hvorfor det er så enormt vigtigt altid at huske solcremen.

Du kan læse mere om de største myter, og hvordan du bedst anvender solcreme lige her, og herunder kan du læse vores test af de bedste ansigtssolcremer. Vi håber, at du finder din egen favorit, så du kan indarbejde en god solcreme i din ansigtshudpleje.

Har du travlt? Her er vores favorit

Vores egen favorit er ansigtssolcremen B-Protect SPF 50+ fra Avéne. Den har høj beskyttelse, er vandfast og indeholder en mild farve der giver tonen en flot og ensartet hudtone. Den kan anvendes under din daglige makeup, men kan også anvendes uden makeup og giver da blot en fin simpel farve.

De 5 bedste ansigtssolcreme

Vi gennemgår her vores favoritter på de 5 bedste ansigtsolier, og deres egenskaber. Der findes et utal af varianter at vælge imellem, og vi guider dig her igennem nogle af vores favoritter.

1. Avène, B-Protect SPF 50+

Avène laver en rigtig god serie af solcremer, og deres B-Protect SPF 50+ er ingen undtagelse. Ansigtssolcremen her giver en høj og bred beskyttelse, da den har faktor 50 og både UVA- og UVB-filtre. Solcremen giver beskyttelse mod solen og dens skadelige stråler samt mod forureningspartikler.

Denne ansigtssolcreme fra Avène har desuden også den funktion, at den er en let farvet solcreme, så den både beskytter mod solen og giver en let ensartet farve til huden. Solcremen indeholder nemlig mikroindkapslede farvepigmenter, der blender ind i huden, når du smører den på, og det giver en mere ensartet hudtone. Det betyder, at solcremen kan give en fin let tone til huden på de varme dage, hvor du ikke anvender din daglige makeup.

Det kan vi lide:

 • Beskytter mod UVA og UVB stråler, samt forureningspartikler
 • Smører let ind og er vandfast
 • Indeholde en let farve der giver en flot ensartet hudtone

2. La Roche-Posay, Anthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+

Anthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+ fra La Roche-Posay har en let og ultra tynd konsistens, der trænger hurtigt ind i huden og ikke danner en fedtet hinde. Solcremen er et rigtig godt valg til dig, der leder efter en solcreme med rigtig god holdbarhed og samtidig en konsistens, der er let nok til at kunne lægges makeup på.

Ansigtssolcremen fra La Roche-Posay er både vandfast og resistent mod sand og sved, og derfor en super oplagt solcreme til sommerferien sydpå med høje temperaturer og badning. Solcremen er desuden uden parfume og sikrer beskyttelse mod UVB- og UVA-stråler. Med denne solcreme får du høj beskyttelse med en konsistens, der sikrer, at den er nem at bruge til hverdag, da den trænger hurtigt ind og efterlader huden fri for fedt og klar til makeup.

Det kan vi lide:

 • Beskytter mod både UVB og UVA stråler
 • Er vandfast og resistens overfor sved og sand
 • Super let konsistens der ligger fint på huden og kan bæres under makeup

3. Matas Striber, Ansigtssolcreme SPF 30 Uden Parfume

Ansigtssolcremen fra Matas Striber med faktor 30 er en super effektiv solcreme uden parfume, der både beskytter og plejer huden. Solcremen kommer også i en udgave med faktor 50 for dig, der ønsker endnu højere beskyttelse, og den er desuden budgetvenlig.

Matas’ eget mærke, Matas Striber, tilbyder en bred produktserie, som blandt andet også inkluderer solcreme. Produkterne er simple og effektive, og ansigtssolcremen er ingen undtagelse. Solcremen er uden parfume og både allergi- og miljømærket, så foretrækker du en mild solcreme uden parfume til sart hud, er denne fra Matas Striber et godt valg.

Herudover indeholder solcremen blandt andet hyaluronsyre og antioxidativ E-vitamin, der giver en både fugtgivende og beskyttende effekt for huden.

Det kan vi lide:

 • Beskytter mode både UVB og UVA stråler
 • Er uden parfume og svanemærket
 • Fugter og beskytter huden med aktive ingredienser

4. Beauté Pacifique, Stay Beautiful Fluid Face Cream SPF 5

Stay Beautiful Fluid Face Cream med faktor 50 fra Beauté Pacifique sikrer både fugt til huden og giver samtidig en super effektiv beskyttelse mod solens stråler. Ansigtssolcremen har en særlig ultralet og flydende konsistens, der lægger sig super fint på huden og trænger meget hurtigt ind. Beauté Pacifique har udviklet den ultralette creme baseret på deres egen teknologi, der sikrer, at cremen meget let fordeles på huden, så beskyttelsen fordeles jævnt over ansigtet.

Vi har ofte givet udtryk for vores begejstring for Beauté Pacifiques produkter; de er af høj kvalitet og arbejder rigtig godt med huden. Denne lette solcreme vil efterlade huden glat og ikke fedtet og give super effektiv beskyttelse.

Det kan vi lide:

 • Beskytter mod både UVB og UVA stråler
 • Solbeskyttelsesteknologi der sikrer en jævn fordeling af solcremen og beskyttelse
 • Ultralet og flydende creme der trænger hurtigt ind i huden

5. Derma, Ansigtssolcreme SPF50

Ansigtssolcremen med faktor 50 fra Derma er en dejlig let solcreme med fugtgivende egenskaber og høj beskyttelse for huden. Solcremen er både Svanemærket, anbefalet af Asthma Allergy Nordic, AllergyCertified samt fri for parfume. Den er derfor oplagt til dig, der har sart hud og leder efter en allergivenlig solcreme uden parfume, eller hvis du blot gerne vil undgå unødige kemikalier og parfume.

Solcremen fra Derma er vandfast og beskytter mod både UVB- og UVA-stråler. Cremen har en let og dejlig konsistens, der let trænger ind i huden og kan med fordel anvendes under makeup. Den har desuden fugtgivende egenskaber, da den blandt andet indeholder hyaluronsyre, der er en mester i at binde fugt til huden.

Det kan vi lide:

 • Beskytter mod både UVB og UVA stråler
 • Fri for parfume, svanemærket og allergivenlig
 • Meget vandfast

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af vores favoritter til den bedste ansigtssolcreme hjælper dig i jagten med at finde den rigtig solcreme til dine behov!

Læs flere af vores artikler om skønhed liger her.

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder