cortney-white-8aoRv0gi5a4-unsplash

Curly Girl produkter – produkter godkendt til curly girl metoden

Curly Girl metoden er for alle med bølget og krøllet hår, men hvad er det nu lige for nogle produkter du skal bruge? Læs med her hvor vi gennemgår de vigtigste curly girl produkter som du kan bruge for at kaste dig ud i metoden. Produkterne der skal bruges til metoden kan faktisk bruges af alle hårtyper, da pointen med metoden er at få sundt og gennemfugtet hår, så vil du gerne pleje dit hår kan du med fordel få inspiration af produkterne her.

Curly girl metoden kan virke overvældende hvis du lige er begyndt at undersøge den, men du må ikke lade dig skræmme over den for det behøver slet ikke blive så kompliceret.

Metoden går, helt kort fortalt, ud på at skåne dit hår mod varmestyling, være opmærksom på hvilken type håndklæde du bruger til at tørre det med lige efter badet samt hvilke produkter du bruger til at vaske og style det. Vi har beskrevet Curly Girl metoden lige her, og her kan du læse alt som reglerne for metoden, og hvad du må og ikke må gøre ved dit hår.

Vi har derfor gjort det simpelt for dig, og gennemgået metoden så simpelt som muligt og når du er klar til at begynde din nye hårrutine har vi beskrevet hvilket godkendte curly girl produkter der er et musthaves herunder.

  • Sulfatfri shampoo
  • Bredtakket kam
  • Krøllecreme
  • Mikrofiber håndklæde
  • Hårtørrer med diffuser
  • Hovedpudebetræk i silke eller bambus
curly girl produkter

Godkendte Curly Girl produkter

Du skal ikke skynde dig ud og købe dig fattig i nye produkter, men der er et par gode eksempler på curly girl produkter som vi mener virkelig vil skabe værdi i din hårrutine.

Som sagt så er disse produkter ikke kun til dig med krøllet hår, de kan anvendes af alle hårtyper. Målet med curly girl metoden er at skabe smukke krøller, og smukke krøller kan kun komme af sundt hår der er plejet og passet godt på, og som er fuldt gennemfugtet.

Derfor vil disse produkter være geniale til enhver hårtype fordi de vil hjælpe med at skåne dit hår mod unødigt slid og gøre din rutine meget enklere.

1. Sulfatfri shampoo

Sulfatfri shampoo er et musthave til Curly Girl metoden. Det er desuden også et godt valg til dit hår selvom du ikke har krøller, da en shampoo uden sulfater er meget skånsom mod dit hår. Læs mere om alle fordelene ved sulfatfri shampoo lige her.

2. Den rigtige kam og børste

En god bredkammet kam til at rede håret med i badet og en krøllevenlig børste til at bruge når du skal style dit hår er helt klart et must.

At rede håret mens du er i bad og har balsam i håret vil gøre det langt lettere at rede ud når du er færdig i badet og skal tørre håret bagefter. Det er et af vores bedste tips til hvordan du bedst passer på dit hår.

3. Mikrofiberhåndklæde

En af de bedste ting du kan gøre for dine krøller, og dit hår generelt, er at undlade at tørre det med dit normale frottehåndklæde. Det suger al for meget vand og fugt ud af dit hår, og vil gøre dine krøller tørre og frizzy at se på.

Brug i stedet et mikrofiber håndklæde som tørrer håret super skånsomt. Du vil kunne se en forbedring af hvor let dit hår er at rede ud med det samme, når det har tørret i et mikrofiber håndklæde.

4. Styling product

For det bedste resultat med definerede krøller der holder så længe som muligt, er det vigtigt at bruge et godt stylingprodukt. Det kan være en gelé, mousse, spray eller krøllecreme. Se også vores anbefaling af de 6 bedste krøllercremer lige her.

5. Hårtørrer med diffuser

En god hårtørrer så du kan tørre håret hurtigt og effektivt er et musthave i vores øjne. Endnu bedre hvis du kan finde en god hårtørrer med diffuser på.

Med en diffuser kan du hjælpe krøllerne på vej og sikre at dit hår vil være volumiøst og fyldigt hele dagen.

6. Det rigtige pudebetræk

Når du bruger lidt ekstra energi og opmærksomhed på at få dine krøller til at være så flotte og definere som muligt, så er det faktisk ikke ligegyldigt hvad du gør om natten imens du sover.

Et hovedpudebetræk i silke eller bambus har en meget glattere overflade end et almindeligt budebetræk i bomuld. Jo mindre friktion dit hår har med hovedpudetrækket jo mine vil dine krøller blive frizzy eller uglede når du sover.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af Curly Girl metoden har klædt dig på til at du vil forsøge selv at kaste dig ud i den nye metode, og give dine krøller en masse pleje og opmærksom.

Vil du gerne gro dit hår længere, og få lange smukke og sunde krøller? Så hop over og læs vores andre gode artikler og bedste tips omkring hårpleje.

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder