Bedste krøllecreme, forside

Bedste krøllecreme – de 6 bedste krøllecremer til definerede krøller

Krøller kræver masser af kærlighed og de rigtige produkter, og i jagten på smukke definerede krøller er en god krøllecreme din bedste ven! Som med alle andre beautyprodukter er udvalget kæmpestort og det er en jungle at navigere imellem de bedste produkter. Vi elsker krøller og at skabe den bedste rutine for krøllet hår, og derfor har vi samlet vores bud på den bedste krøllecreme og de bedste tips til hvordan du bedst anvender en krøllecreme i din hår rutine.

Det kan nemt blive lidt for omfattende at skabe en god hår rutine for krøllet hår, og det kan ligeså hurtigt blive ret så overvældende at navigere i de mange mange hårprodukter man kan anskaffe sig til krøller.

Vi går generelt ind for keep it simple når det kommer til både hudpleje og hårpleje. Jo mere simpel en rutine du holder dig til, jo større chance er der for at det faktisk er noget du synes du har tid til at udføre i en travl hverdag. Når det kommer til en god styling rutine for dine krøller så er der én produkttype vi ikke anbefaler at du skipper udenom, og det er en rigtig god krølle creme.

Uanset hvor sundt dit hår er og hvor godt du passer på dit hår og krøllerne så er en god krøllecreme bare essentiel for smukke og veldefinerede krøller. En krøllecreme sikrer at du ikke ender med et tørt og kruset udseende af krøllerne, men i stedet sikrer fugt til håret og at krøllerne får et defineret og sundt look.

Vi har derfor samlet vores anbefalinger på de bedste krøllercremer, og vi håber at du finder en der matcher netop dine behov og din hårplejerutine.

bedste krøllecreme

De 6 bedste krøllecreme

1. Matas Stribe, Curly Curl Cream

Krøllecremen fra Matas er en del af deres Curly Girl produktserie, specifikt lavet til krøller hår. Det betyder at denne krøllecreme er lavet med curly girl rutinen for øje hvilket er fantastisk for alle os med krøller.

Curly Girl Cream fra Matas striber er et super godt bud på en god krøllecreme til en virkelig god pris, så den er helt sikkert det budgetvenlig valg. Cremen indeholde bl.a. B5 vitamin der sikrer god fugt til håret og betaine som fungerer antistatisk og blødgørende.

2. KMS, CurlUP Control Creme

3. Kevin Murphy, Killer.Curls

Krøllecremen Killer.Curls fra Kevin Murphy fokuserer på anti-frizz, hvilket bestemt ikke er en dårlig effekt når det kommer til krøllet hår. Krøllecremen er lavet med anti-frizz teknologi, hvilket betyder at den hjælper med at holde dine krøller definerede og med et sundt look, så du kan slippe for de krusede og frizzede krøller.

En af nøgleingredienserne i krøllecremen er Brasiliansk Carnubavoks der beskytter mod høj varme og luftfugtighed, hvilket betyder at den ikke bare hjælper med at style dine krøller med også giver varmebeskyttelse.

4. Davines, Love Curl Cream

Hvis du gerne vil følge de fleste af Curly Girl reglerne, så er Love Curl Cream fra Davines lige noget for dig! Den er nemlig fri for parabener og sulfater, ligesom Curly Girl anbefaler at du undgår sulfater til dine krøller. Det er smag og behag hvilket produkter den enkelte foretrækker til sine krøller, men det er i hvert fald et kæmpe plus for denne krøllecreme hvis du foretrækker en krøllecreme fri for disse ingredienser.

Denne krøllecreme har en dejlig let konsistent, og giver et let hold til krøllerne og undgår at tynge håret hed. Cremen indeholder mandelekstrakt som blødgører og styrker dit hår og hjælper altså med at give sunde og glansfulde krøller.

5. Maroccanoil, Curl Defining Cream

Krøllecremen Curl Defening Cream fra Moroccan Oil bringer masser af fugt til dine krøller. En af hovedingredienserne er nemlig argan oil der sikrer fugt og pleje til dine krøller, og det er netop hvad krøllet hår har brug for, for at undgå krus.

Krøllecremen er lavet med en speciel varmeteknologi der hjælper med at tæmme krøllerne og sikrer at de bliver definerede og fri for krus.

6. Olaplex, NO.6 Bond Smoother

Denne hårcreme fra Olaplex No. 6 Bond Smoother er faktisk ikke en decideret krøllecreme. Vi har nu alligevel taget den med i denne anbefaling, da det er et lille vidunderprodukt som også kan have stor gavn for netop krøllet hår.

Det er en leave-in styling creme der varmebeskytter, eliminerer krus og frizz og reparerer dit hår. Det betyder at den sikrer at dit hår ikke tager skade når du varmebehandler det, som f.eks. føntørring samtidig med at den sørger for håret ikke tørrer ud men bevarer fugten og sikrer at der ikke kommer krus hvilket vil betyde smukke veldefinerede krøller.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af Curly Girl metoden har klædt dig på til at du vil forsøge selv at kaste dig ud i den nye metode, og give dine krøller en masse pleje og opmærksom.

Vil du gerne gro dit hår længere, og få lange smukke og sunde krøller? Så hop over og læs vores andre gode artikler og bedste tips omkring hårpleje.

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder