Bedste skintonic, forside

Bedste skintonic – de 6 bedste skintonic til din renserutine

Skintonic er et essentielt skridt i mange skønhedsrutiner, og for god grund! Den kan hjælpe med at genoprette hudens naturlige pH-balance, være fugtgivende samt forberede huden til de efterfølgende produkter i din hudplejerutine. Hvis du ønsker en frisk og balanceret hud, så læs med her, hvor vi gennemgår de 5 bedste skintonic til din hudplejerutine.

Skintonic har tidligere været lidt et fy produkt, da de tidligere ofte var enormt skrappe og alkoholbaserede. I dag er det en helt anden sag, og skintonics fungere som et plejende og fugtgivende step i din hudpleje.

Læs mere hver hvor vi går i dybden med de mange fordele som en god skintonic kan have for din hud. Herunder vil vi gå igennem de bedste skintonic og vi håber at du kan finde inspiration til hvilket produkt er rigtigt for netop dig og din hud.

Sådan anvender du skintonic i din hudplejerutine

Det vigtigste når du anvender en skintonic i din hudpleje er at du ikke anvender den som en ansigtsrens, da det ikke er formålet med en skintonic og den ikke vil have den optimale virkning til at rense din hud.

Brug den derimod efter du har renset din hud, som det første produkt på ren hud og inden du anvender dine øvrige produkter. Dermed vil den være med til at fugte din hud og sikre at den er modtagelig overfor de øvrige produkter. Læs mere her hvor vi går i dybden med fordelene ved brug af skintonic.

De 6 bedste skintonic til din renserutine

1. BEAUTÉ PACIFIQUE – Skin Tonic Dry skin

Skintonicen fra Beauté Pacifique skiller sig ud fra andre skintonics ved at have en dejlig cremet konsistens der gør den rigtig lækker at fordele på huden. Denne skintonic er lavet til tør hud, omend det ikke er ensbetydende med at du skal have tør hud for at kunne bruge den. Det betyder blot at den er særlig mild mod huden og en rigtig god fugtgiver.

Denne skintonic indeholder bl.a. glycerin der er en af de allermest fugtgivende ingredienser du kan finde, som trænger ned i det øverste lag i huden og sikrer masse af fugt og klargører huden til dine øvrige produkter. Derudover indeholder den også aloe vera der ligeså fungerer fugtgivende og plejende for din hud.

2. MELLISA, Skintonic 

Denne skintonic fra Melissa er en super frisk og fugtgivende økologisk skintonic. Vi er generelt ret store fans af mærket Melissa og deres hudplejeprodukter, og denne skintonic er ingen undtagelse. Den kommer i en sprayflaske hvilket betyder at du faktisk kan spraye den direkte på huden og springe vatrondellen over, hvilket giver en dejlig frisk fornemmelse når sprayen lander på huden.

Dette er en mild skintonic med nogle super gode ingredienser som f.eks. mangoekstrakt der virker revitaliserende og opfriskende for huden, samt kamille og rosenrod der virker lindrende og beskyttende.

3. MATAS STRIBER, Skintonic til Tør Hud Uden Parfume

Matas Striber’s skintonic er til tør hud og uden parfumer, så hvis du foretrækker dine hudprodukter uden parfume så er dette et super godt bud. Produkterne fra Matas Striber er nogle gode og enkle produkter, og Matas Striber har altid været en fast del af vores hudplejerutine.

Skintonicen indeholder glycerin som er super fugtgivende og trænger effektivt ned i det øverste lag af huden, E-vitamin der beskytter hudens naturlige barriere samt allantoin der giver også giver fugt og har en beroligende effekt på huden.

4. BIOTHERM, Biosource Purifying Toner

Denne Purifying Toner fra Biotherm vil efterlade din hud blød og med masser af fugt. Som andre af Biotherm’s produkter så er dette bare en lille fugtbombe for din hud, og indeholder Life Plankton vand, som findes i de varme thermalske kilder i Frankrig.

Life Plankton indegår i rigtig mange produkter fra Biotherm, og det med god grund. Ingrediensen styrker hudens naturlige barriere og genopretter huden, og er en ultraaktiv ingrediens der giver et godt boost til din hud.

5. CLINIQUE, Clarifying Lotion Skin Type 2

Denne Clarifying Lotion 2 fra Clinique kaldes godt nok ikke en skintonic, men det er lige nøjagtig hvad det er og skal anvendes efter rens som skintonic. Clinique udkommer med deres produkter i tre varianter til tre forskellige hudtyper. Type 2 er for tør og kombineret hud, hvilket betyder at denne lotion er mild og god tør hud.

Denne lotion er fri for parabener, phthalater og parfume og så har den en mild eksfolierende effekt.

6. Naturlig Olie, Økologisk Aloe Vera Juice 

Denne Aloe Vera spray fra Narturlig Olie er ikke en reel skintonic, men den har samme effekt for din hud. Naturlig Olie laver nogle super gode og simple hudplejeprodukter, som alle er økologiske og lavet med naturlige ingredienser. Denne Aloe Vera spray er ingen undtagelse og har med sit indhold af aloe vera juice en dejlig fugtgivende og lindrende effekt på huden.

Med sin fugtgivende effekt klargører den din hud til din resterende hudplejerutine, og ligeså virker den lindrende hvis du døjer med sart og sensitiv hud. Derudover reducerer den rødme og virker mildt eksfolierende.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af 6 forskellige skintonic har givet dig inspiration og guidet dig til hvilken skintonic du skal anvende og arbejde ind i din hudplejerutine.

Vil du lære flere gode råd til en nem og effektiv beauty rutine så hop over og læs vores mange andre artikler om Skønhed!

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder