Bedste hyaluron, forside

Bedste hyaluron serum – 5 fugtgivende serum med hyaluronsyre

Hyaluronsyre bør være en af dine bedste venner i din hudplejerutine, da det er fugtboosteren over dem alle. Med det rigtige fugtgivende serum sikrer du fugt til huden, en udglatning af fine linier og mere ensartethed i huden. Dette er bare et par af fordelene ved hyaluron syre, og vi har samlet vores 5 favoritter på de bedste hyaluron serummer så du kan tilføje fugtboosteren til din hudpleje.

Hyaluronsyre findes naturligt i huden og det er med til at opretholde elasticiteten i huden, så det er kun en øget fordel når du også anvender hyaluronsyre i din hudpleje. VI har gennemgået alt du skal vide om hyaluronsyre i hudpleje lige her, og gennemgår herunder de 5 bedste hyaluron serum så du kan finde det der passer til dine behov og din hud.

Det vigtigste du skal vide inden du går igang med at bruge det nye serum er:

  • Anvend hyaluron både morgen og aften

Du kan anvende hyaluron syre både morgen og aften, og det er helt klart også vores anbefaling. Der er ikke noget ved hyaluron der ikke er tåler sollys eller lign. og det er ikke en skrap ingrediens og huden tåler derfor at få det tilføjet flere gange dagligt.

Når du anvender det om morgenen er det med til at klargøre din hud til dagen og til f.eks. at ligge makeup, hvis du bruger det. Ligeså når du anvender hyaluron om aftenen kan det virke og arbejde med huden hele natten.

  • Påfør hyaluron inden brug af ansigtscreme

En hyaluron serum eller creme kan ikke stå alene, og skal altid efterfølges af din normale ansigtscreme. Dette er for at forsegle fugten, ellers vil du faktisk kunne føle at din hud føles mere tør end før du påførte hyaluronserummet.

bedste hyaluron serum

Har du travlt? Her vores favorit

Det Økologiske Fugtserum fra Naturlig Olie er vores bedste anbefaling, da det ligesom alle produkter fra Naturlig Olie er økologisk og uden parfume eller parabener, og kan derved anvendes af alle hudtyper. Serummet sikrer masser af fugt til din hud, og blødgører og beroliger samtidigt huden.

De 5 bedste hyaluron serum

Fordi hyaluron syre er lidt af en up and coming ingrediens på hudplejemarkedet, ser vi flere og flere produkter der inderholder hyaluronsyre, som en af flere primære ingredienser.

Men hvis du vil have en mere koncentreret effekt af hyaluron så er et serum der er baseret på netop dette, det rigtige valg for dig. Vi har fundet vores 6 favoritter frem på de bedste hyaluron serum, og gennemgår dem alle herunder.

1.  The Ordinary, Hyaluronic Acid 2%

Vi starter ud med den budgetvenlige! Det er nemlig netop hvad hyaluronsyren fra The Ordinary er, budgetvenlig. Det gælder generelt for alle produkter fra The Ordinary, at de som regel er meget fornuftige på prisen og du får meget for pengene, da det er simple men effektive produkter.

Hyaluron serummet fra The Ordinary trænger hurtigt ind i huden, og kombinationen af ren hyaluronsyre og B5 vitamin virker effektivt på at give masser af fugt til huden. B5 har en antiinflamatorisk egenskab og kan dermed hjælpe med at dulme rød og irriteret hud samt mindske pigmentforandringer.

2.  Naturlig Olie, Økologisk Fugtserum – hyaluron

Fugt serummet fra Naturlig Olie der indeholder hyaluronsyre og økologisk vindurevand sørger for at binde fugt i huden og mindske rødme.

Naturlig Olie er et af mine personlige ynglingsbrands når det kommer til hudpleje, da deres produkter er dejligt simple og virker utroligt effektivt. Alle produkter fra Naturlig Olie er økologiske og fri for parfume og parabener, og de kan derfor anvendes på alle hudtyper også hvis du har sart og sensitiv hud.

Hyaluronsyren sikrer at binde fugt i huden og give den et velfortjent boost og det økologiske vindruevand har en dejlig beroligende effekt på huden.

3.  Sardkopenhagen, Hyaluron Boost Serum N0. 3

SARDkopenhagen’s Hyaluron Boost Serum er et super effektivt serum der indeholder en høj koncentration fermenteret hyaluronsyre, mandelolie og C-vitamin som nogle af nøgleingredienserne.

Med dette serum får din hud flere gavnlige effekter da hyaluronsyren vil sikre fugtboost til din hud, c-vitamin øger kollagen og dermed elasticiteten af din hud og mandelolien virker enormt blødgørende. Dette er et virkelig lækkert serum der passer til alle hudtyper da SARDkopenhagen anvender milde og naturlige ingredienser.

4.  Pudderdåserne, Alt i En Hyaluronsyre

Alt I En Hyaluronsyre fra Pudderdåserne er i højeste grad et effektiv alt i et serum. Serummet indeholder forskellige størrelser af hyaluronsrye molekyler, som alle bidrager med forskellige formål for huden. De mindste molekyler sikrer at øge fugten og elasticiteten af huden, de mellemste molekyler sikrer at binde fugten og dermed holde fugten i huden og de største molekyler sikrer fugt til de øverste lag af huden som sørger for huden får et fyldigt look.

Hermed får du både fugt, anti-aging og aén ensartethed af hudtonen i et produkt. Serummet er derudover udviklet til at balancere din hud, således at hvis du døjer med tør hud får den ekstra fugt og døjer du med fedtet hud vil den blive mindre olieret.

5.  Beauté Pacifiqua, Symphonique Hyaluron Serum

Med Beauté Pacifique’s Hyaluron serum får du et serum der sikrer et effektivt fugt-boost i kombination med en nøje udvalgt anti-aging teknologi.

Serummet indeholder to aktive hyaluronsyre-typer og flere forskellige peptider, der sikrer at huden både får tilført ny fugt i rigelige mængder samt forbedrer hudens egen produktion af hyaluron syre indefra. Serummet sikrer også en blid exfoliering som fjerne de øverste døde hudceller, hvilket åbner huden så serummets aktive ingredienser nemmer ekan trænge ind.

Serummet efterlader din hud gennemfugtet og klar til dine øvrige hudplejeprodukter og makeup.

Tak for du læste med!

Vi håber at du er blevet lidt klogere på hvilke typer af ansigtsrense der findes på markedet, og hvilken der kunne være den bedste ansigtsrense for netop din hud.

Du kan få mere inspiration til gode og fugtgivende serummer med forskellige nøgleingredienser liger her

Vil du lære flere gode råd til en nem og effektiv beauty rutine så hop over og læs vores mange andre artikler om Skønhed!

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder