Design uden navn (15)

Julegaveideer til hende – 200 kr. 500 kr. eller 700 kr.

Vi har samlet 24 af vores bedste julegaveideer, for at give dig den bedste inspiration til dine julegaveindkøb. Det er den bedste følelse at give en julegave som du ved modtageren bliver glad for, og derfor håber vi at du kan få inspiration fra vores liste. Læs med her hvor vi giver vores bedste tips til stressfri julegaveindkøb og de bedste julegaveideer.

Julen kommer altid hurtigere end man regner med, og der er mange ting der skal nåes i julen og i månederne op til. En af de ting der står højest på to-do listen hos de fleste er når der skal købes julegaver. Derfor vil vi gerne give vores bedste tips til hvordan du når i mål med gaveindkøbene på den nemmeste måde og sørge for inspiration til jukegaveideer og hvad du kan forære din søster, mor, veninde eller lignende.

Vi har samlet vores bedste 24 ideer til hvad du kan forære kvinderne i dit liv i julegave, uanset om dit julegavebudget er 200 kr. 500 kr. eller 700 kr. Vi håber at det kan hjælpe lidt på vej hvis du står rådvild i butikkerne og er helt uden gode ideer. Måske det endda også kan være inspiration til din egen ønskeseddel, hvis du heller ikke er helt sikker på hvad du selv skal ønske dig.

Julegaveideer under 200 kr.

1. Servietter i stof, 149 kr. og servietringe, 99 kr.
Stofservietter i god kvalitet som f.eks. hør, eller smukke servietringe er en virkelig fin julegave og en smuk tilføjelse til borddækningen

2. Et flot fad, 199 kr. (klik her hos Bahne).
Smukke fade i forskellige størrelser og keramik er en god julegave at få til sit køkken, det er altid lækkert at have smukke serveringsmuligheder

3. Smuk keramisk kaffekop, 119 kr. (klik her hos Bahne)
Kender du en kaffeelsker er en smuk kaffekop med et flot keramisk look altid et hit

4. Et par smukke øreringe, 199 kr. (klik her hos Magasin)
Smykker kan være gode at give, uanset hvad dit budget er. Hvis du gerne vil holde det på et rimeligt budget er der også masser af muligheder af vælge imellem, som f.eks. disse fra Pilgrim som ikke er i fuld sølv, men dog sølvbelagte så du kan være sikker på at f.eks. ikke giver nikkelallergi, eller bliver misfarvede ved brug.

5. Læbestift, 179 kr. (klik her for Matas)
Når det kommer til makeup kan det være super sjovt at få i julegave. Dog er det bedst at gå uden om de typer af makeup produkter der skal matche helt til teinten, såsom foundation og concealer, da det ikke er til at gætte den korrekte favre medmindre person du køber julegave til har angivet det specifikt. Hvis du køber makeup som julegave så gå efter f.eks. en læbestift eller en øjenskygge der ikke skal matche hudtonen specifikt, men blot være en farvetone som hende der skal modtage julegaven synes om.

6. Lækkert duftlys, 169 kr. (klik her hos Magasin)
Hvis du står og skal finde en julegave eller en gave til pakkeleg, så er et duftlys altid en fin ide, det er en lækker julegave at modtage og indbyder til selvforkælelse og en dejlig duft i hjemmet.

7. Servietholder i marmor, 169 kr. (klik her hos Bahne)
Smukt interiør der samtidig kan have en praktisk funktion er en super god julegave at give. Denne servietholder i marmor er super dekorativ og samtidig praktisk.

8. Gaveæske med lækre Elizabeth Arden produkter, 200 kr. (klik her hos Matas)
Selvforkælelse på æske. Lækre hudplejeprodukter er ren hverdagsluksus at få i julegave og det er helt sikkert altid et hit hos kvinderne i dit liv

Julegaveideer under 500 kr.

julegaveideer

1. Dekorativ lampe, 499 kr. (klik her hos Bahne)
Er du kreativ med din søgning så kan du finde julegave hvor du virkelig får meget for pengene. Et eksempel er denne fine Mushroom lampe fra Bahne. Den vil pynte i ethvert hjem og skabe masser af hygge, og være en rigtig dejlig julegave at modtage.

2. En pung i læder, 499 kr. (klik her hos Magasin)
Lædervarer er rigtig gode kvalitets julegaver at give. Derfor vil det være en dejlig julegave at forære en smuk punk i læder, og samtidig vil det være en gave der kan holde i mange år frem.

3. Smukt salatbestik, 379 kr. (klik her hos Magasin)
Dette smukke salatbestik vil pynte enhver salat servering op, og det er en super smuk julegave at få som man samtidig kan få masser af brug ud af.

4. Crossbody taske, 549 kr. (klik her hos Magasin)
Vi har selv en svaghed for pæne tasker og det er vi vist ikke de eneste kvinder der har. Du kan derfor være sikker på at kvinderne i dit liv vil sætte pris på at modtage både en smuk og praktisk taske. Denne crossbody taske fra Malene Birger er perfekt til at have med på farten.

5. Porcelænskopper, Royal Copenhagen, 379 kr. (klik her hos Magasin)
En julegave i et klassisk design fra et godt brand, er en gave der vil kunne bruges og elskes i mange år frem. Det er ikke nogen undtagelse for de smukke kopper fra Royal Copenhagen. De simple design og den gode kvalitet vil passe ind i de fleste danske hjem.

6. Underkjole i silke, 499 kr. (klik her hos Magasin)
Denne underkjole i silke er en ægte luksus gave at modtage. Den vil kunne bruges til både natkjole og som underkjole til en kjole og er samtidig i et naturligt materiale der gør den det mere lækker at iføre sig.

7. Plaid i uld, 399 kr. (klik her hos Magasin)
En lækker plaid i ren uld er en af vores favorit julegaveideer, og det vil være en fornøjelse at modtage i julegave da det vil skabe masser af hygge derhjemme i stuen.

8. Skærebræt i mørkt træ MUUBS, 499 kr. (klik her hos Magasin)
Et skærebræt i god kvalitet er en god tilføjelse til ethvert køkken. At det derudover er enormt smukt i det mørke Ask træ er kun et plus. Det vil se smukt ud på køkkenbordet når det ikke er i brug.

Julegaveideer under 700 kr.

1. Cashmere tørklæde, 599 kr. (klik her hos Magasin)
Et dejligt blødt tørklæde i cashmere er en lækker luksus gave at få i julegave, og din mor, søster eller en anden kær kvinde i dit liv ville elske et blødt tørklæde til vinteren

2. Hyaloronic serum, 599 kr. (klik her hos Matas)
Et godt serum fra Beaute Pacifique er en julegave af ægte hverdagsluksus. Et lækkert hudpleje produkt er en dejlig julegave at få, dette serum ligger i den dyrere ende så hvis dit budget er lidt højere er det perfekt at forære i gave

3. Sutsko i rulamskind, 599 kr. (klik her hos Magasin)
Et par rare og dejligt varme sutsko er jo fantastisk at få foræret i julegave. Disse i uld og ruskind er i god kvalitet og sørge for at hende der modtager dem kan have dejlige varme fødder hele vinteren igennem, og hvem vil ikke elske det

4. Cardigan i uld og cashmere, 600 kr. (klik her hos Magasin)
En cardigan i god kvalitet af uld og cashmere er en gave der er fantastisk at få i gave. Det er måske sådan en ting man ikke selv ofre pengene på i hverdagen, så at få sådan en gave i julegave er en dejlig foræring. Denne cardigan fra Part Two er fantastisk blød og klædelig.

5. Parfume fra Chloe 50 ml, 556 kr. (klik her hos Magasin)
Den parfume fra Chloe er en af vores personlige favoritter, den har en feminin og svagt krydret duft og kan bruges hele året igennem da den hverken er helt sommerlet eller meget vintertung. En parfume er en super god gave at forære i julegave, og det kan være enhver duft som du ved din kære kan lide.

6. Bølgejern fra Babyliss, 699 kr. på tilbud til 439 kr. (klik her hos Nicehair)
Endnu en gave i hverdagsluksus kategorien. Kender du en kvinde der elsker hårstyling og pleje, så er et godt stylingprodukt en oplagt gave. Dette bølgejern fra Babyliss er super godt, og giver nogle virkelig flotte bølger i håret, og fungerer til alle hårtyper.

7. Guldøreringe fra Enamel, 700 kr. (klik her hos Magasin)
Disse Wave øreringe i sterling sølv og guldbelagt, er super smukke og klassiske i udtrykket. De er rigtig god kvalitet da det er ægte sølv som er guldbelagt, og vil klæde enhver kvinde. De smukke øreringe ville være en enorm smuk julegave at give.

Vores 6 bedste råd til julegaveindkøb uden stress

julegaveideer

Julen er en hyggelig og dejlig tid, og jeg tror vi alle forsøger at nyde december måned og julen uden alt for meget stress og jag, så der er tid til at hygge med vores nære og bare suge julestemningen til sig.

Vi har derfor samlet vores bedste råd til hvordan du bedst kommer i mål med dine julegaveindkøb uden alt for meget stress undervejs. Det skal gerne være en rar ting at købe julegaver til dem du holder af, og det kan være en sjov prices at finde den helt perfekte julegave.

1. Lav et budget for julegaverne

Husk at være realistisk omkring hvor mange penge du gerne vil, og har mulighed for at bruge på julegaverne. Det kan være en god ide at sætte penge af til julegaverne og december måned hele året, så hele økonomien ikke vælter når vi rammer julen.

Husk også at det ikke er prisen der er det vigtigste når du skal ud og finde nogle gode julegaver. Det vigtigste er at finde en ting du ved personen du skal forære en gave til både vil blive glad for og også kan få masser af brug ud af.

Lav derfor et budget over hvor meget du vil bruge på det antal gaver du skal ave købt, og husk at holde dig til budgettet og ikke overskride det.

2. Få et overblik over hvem du skal købe julegave til

Skab dig et overblik over hvem og hvor mange du gerne vil forære en julegave. Venner, familie og måske kollegaer. Husk du ikke er forpligtet til at købe en julegave til alle og enhver, men koncentrer dig om dem du har kær.

Det kan være en god ide at afstemme med din familie og venner om I køber gaver til hinanden, samt hvor meget I skal købe for.

3. Start i god tid

Det bedste råd vi kan give er at det er en god ide at starte tidligt, og være i god tid med julegaverne. På den måde skal du ikke stresse få dage før juleaften, og hele processen bliver meget hyggeligere hvis du har god tid og ikke skal stresse over at nå at finde en god julegaveide.

4. Lav en hyggelig julegave shopping dag

En god og hyggelig tradition at lave er at planlægge en hyggelig julegaveindkøbs dag. På den måde kan du forberede en liste med de julegaver du ved du skal finde, og sætte en dag af til det og komme i mål med alle dine gaver. Hvis det skal være ekstra hyggeligt kan det være sjovt at gøre med en god veninde f.eks. og spise en god frokost undervejs, og bare have en dejlig juledag sammen.

5. Spar tid og penge, køb dine julegaver online

Det kan være en super god ide at købe dine julegaver online. Det giver bedre muligheder for at finde gaven på tilbud så du kan spare penge i julegavebudgettet, og det er hurtigere end at gå i en fysisk butik hvis du ikke nyder at gå rundt i butikker og lede.

Hvis du handler dine julegaver online, så husk at sikre leveringstiden og at de kan nå frem i tide. Det kan også være en god ide at vælge webshops der har en nem returneringspolitik. Både Magasin, Bahne og Matas tilbyder at man kan bytte sine onlinekøb i butikken, hvilket gør det nemmere hvis nu modtageren får brug for at ombytte gaven til en anden størrelse eller farve for eksempel.

Hvis du foretrækker at købe dine julegaver online, så husk også at være i god tid der da op mod jul vil være meget travlt på posthusene og mange mennesker der skal hente deres pakker.

Vil du læse flere gode råd og tips til julen kan du hoppe over og læse vores mange andre artikler lige her

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder