Glattejern, forside ver 2

Bedste glattejern – de 4 bedste glattejern til krøller

Et glattejern kan skabe mange forskellige loks, uanset om du ønsker at glatte dine krøller ud eller skabe definerede smukke nye krøller. Det er en sikker investering til dig der gerne vil kunne style dit hår, og det er et super alsidigt varmeredskab til dit hår. Læs med her hvor vi gennemgår vores favoritter over de 6 bedste glattejern til krøller så du kan finde det der passer bedst til dit hår.

Som med alle hårstylingsredskaber så findes der uendeligt mange produkter at vælge imellem, så for at at gøre det så nemt som muligt gennemgår vi derfor vores seks favoritter af de bedste glatttejern til krøller. For hvilket glattejern skal du købe, hvilket glattejern er det bedste køb og hvilket glattejern giver dig det bedste resultat for dine krøller? Det kan være svært at vide hvad der vigtigt at kigge efter når du skal ud og købe et nyt redskab, vi håber du bliver klogere når vi gennemgår de bedste specifikationer og guider dig igennem de 6 bedste glattejern til krøller.

Har du travlt? Her er vores favorit

Glattejernet fra Babyliss er et super godt glattejern og ligger på et overskueligt prisleje. Stylingpladerne har ION teknologi og modvirker krus, og med den ekstra længe på pladerne kan du arbejde effektivt med glattejernet også i det tykke og lange hår, uanset om du vil glatte eller lave krøller selv. Den ekstra lange ledning på 3 meter er bare en skøn bonus oveni.

De 6 bedste glattejern til krøller

Vi har samlet vores seks favoritter til det bedste glattejern til krøller, og det er uanset om du leder efter det bedste glattejern til at glatte dine naturlige krøller ud for at få et look med glatte lokker, eller om du leder efter det bedste glattejern til at lave krøller i dit hår. Vi gennemgår derudover også vores bedste tips til hvordan du bedst anvender dit glattejern og får resultatet til at holde så længe som muligt.

1. BaByliss, Straighteners Straight & Curl Brilliance – til dig der vil skabe hurtige krøller

Dette Straight & Curl Brilliance glattejern fra BaByliss er et super lækkert glattejern og det har en virkelig god feature, nemlig ekstra lange varmeplader hvilket betyder at det faktisk er hurtigere at arbejde med.

De ekstra lange stylingplader gør dette glattejern velegnet til især langt eller særlig tykt hår, da det gør det muligt at arbejde med større sektioner af hår af gangen. Glattejernet har titaniumplader med ion teknologi der hindrer krus og giver at flot resultat, og så har jernet en praktisk 3 meter lang ledning som er helt genialt hvis der er lidt afstand fra stikkontakten til spejlet.

Det kan vi lide:

 • Ekstra lange stylingplader der er oplagt til langt og tykt hår
 • 3 meter lang ledning
 • Roterende ledning der gør stylingen nemmere
 • 5 temperaturindstillinger fra 150 til 235 grader
 • Ion teknologi der modvirker krus

2. Remington, Pro Ceramic Ultra Glattejern – til dig der vil have et glansfuldt look

Glattejernet Pro Creamic Ultra fra Remington er et klassik og effektivt glattejern til en super fornuftig pris. Glattejernet er udviklet med en kermiask ultra belægning som give et super glat resultat med en flot finish.

Pladerne er bevægelige og giver derfor en jævn varmefordelig hvilket gør at glattejernet er enormt effektivt og nemt at arbejde med. Det er længere stylinglader end de fleste glattejern, og er super velegnet til både at glatte dit hår samt til at lave smukke krøller i dit hår. Det være sig uanset om du vil hjælpe dine egne krøller lidt på vej, eller om du naturligt har glat hår og gerne vil lave bølger eller krøller i det.

Det kan vi lide:

 • Opvarmer på kun 15 sekunder
 • 11 cm lange stylingplader der gør det nemt at arbejde med når du skal glatte håret
 • Har fire varmeindstillinger fra 150 til 230 grader
 • Slukker automatisk efter 60 minutter
 • Velegnet og designet til tykt hår

3. NICMA – Styling Max Hair Straightener – til dig med tykt og krøllet hår

Glattejernet Styling Max Hair fra NICMA er designet med ekstra brede stylingplader, hvilket gør dig i stand til at arbejde med større sektioner af hår ad gangen hvilket gør det til et perfekt glattejern til dig med tykt og krøllet hår. Dermed ikke sagt at glattejernet ikke kan anvendes af alle hårtyper, det vil med fordel kunne bruges til finere hår men vil altså også fungere rigtig godt til mere kraftigt og krøllet hår.

Det kan vi lide:

 • Har fire varmeindstillinger fra 150 grader helt op til 240 grader
 • Egner sig til tykt og krøllet hår
 • 2,5 meters ledning med drejelig ledning
 • Slukker automatisk efter 60 minutters inaktivitet
 • Store stylingplader der kan glatte store sektioner af hår ad gangen

4. BaByliss – Straighteners Ceramic Straight 230 – det budgetvenlige

bedste glattejern til krøller

Straighteners Ceramic Straight fra Babyliss er et super godt glattejern til en rigtig god pris. Babyliss laver generelt nogle rigtig gode varmeredskaber, og vil du gerne finde et glattejern til en ordentlig pris så er det dette et oplagt valg.

Glattejernet har keramiske plader der varmer hurtigt op, og glattejernet er klar til brug på kun 30 sek. Det kan varme helt op til 230 grader og glatter derfor håret effektivt, og passer til alle hårtyper.

Det kan vi lide:

 • Budgetvenligt
 • Varmer op til 230 grader
 • Klar til brug efter 30 sekunder
 • Kermiske plader der glider let over håret
 • 2 meter ledning

Sådan bruger du dit glattejern korrekt

Som med alle andre varmeredskaber til dit hår er det ikke ligegyldigt hvordan du anvender dem. Du kan nemlig risikere at skade dit hår hvis du bruger et glattejern, krøllejern eller din føntørrer forkert da det er høj varme du anvender på dit hår.

Læs med herunder hvor vi har samlet vores bedste tips til hvordan du anvender dit glattejern korrekt, uanset om du har fundet det bedste glattejern til krøller og gerne vil gå fra krøllet til glat hår, eller om du gerne vil bruge dit glattejern til at lave krøller i dit hår.

1. Brug aldrig glattejern på vådt eller fugtigt hår

Det er rigtig vigtigt at du sikrer dit hår er fuldstændigt tørt inden du begynder at glatte det. Hvis du anvender et varmeredskab uanset om det er et krøllejern, glattejern eller bølgejern, da det kan brænde dit hår og gøre stor skade, så begynd aldrig at glatte eller krølle håret før du er sikker på at det er helt tørt.

2. Brug altid en heat protector

Det er hårdt for håret og slider på det hver gang du bruger varme til at style dit hår. Med det sagt, så er vi mange der alligevel elsker at style vores hår med enten krølle -eller glattejern og det bestemt også tilladt, men desto vigtigere er det at sikre at du passer så godt på dit hår som muligt du bruger en varmestyling.

Brug derfor altid et heat protection produkt inden du bruger høj varme på dit hår. Når du vælger hvilken heat protection til dit hår, skal du være opmærksom på hvornår du forventer at bruge det. Når du f.eks. skal føntørre dit hår skal du vælge en heat protection der kan anvendes i vådt og fugtigt hår. Når du derimod skal krølle eller glatte dit hår skal du vælge en heat protection der kan bruges i tørt hår. Det kan enten være en spray eller en creme, det er meget individuelt hvad der passer til netop dit hår.

3. Brug den rigtige temperatur til dit hår

Der er ingen rigtig opskrift på hvordan du ved hvilken temperatur der er bedst at anvende på dit hår, her er du nødt til at prøve dit lidt frem.

De fleste glattejern går op til 230 grader og nogle endda helt op til 240 grader. Dermed ikke sagt at du skal varme glattejernet op til maks. Det vil nemlig være de færreste hårtyper der har brug for fulde 230 grader for at blive krøllet eller glattet. En tommelfingerregel er at for de fleste hårtyper vil en temperatur på omkring 175-185 grader være mere end rigeligt. Har du meget tykt hår kan du vurdere om det er nødvendigt at bruge en højere temperatur og ligeså hvis du har meget fint hår og dermed skal bruge en lavere temperatur.

Vær dog også opmærksom på at du ikke bruger for koldt en glattejern, da det både vil tage dig længere tid og også vil kunne slide mere på håret fordi du er nødt til at køre glattejernet igennem håret flere gange.

4. Del håret op i flere sektioner

Uanset om du bruger dit glattejern til at lave krøller i håret eller for at glatte håret så vil du få det bedste resultat ved at dele håret op i mindre sektioner imens du arbejder med det. På den måde er du i bedre kontrol over stylingen, og vil også blive færdig hurtigere da det er nemmere at arbejde med mindre sektioner ad gangen.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af vores fire favoritter til de bedste glattejern til krøller har givet dig inspiration og guidet dig til hvilket glattejern du skal vælge til de hår.

Vil du lære flere guides omkring redskaber og produkter til dit hår, kan du hoppe over her og finde mange flere produktanmeldelser for vores favoritter lige her!

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder