curology-gqOVZDJUddw-unsplash

6 bedste heat protection – pas på dit hår med den rigtige varmebeskyttelse

Den bedste heat protection, eller varmebeskyttelse, er uundværlig hvis du gerne vil style dit hår med varme. Uanset om du gerne vil anvende din hårtørrer til at tørre hår, glattejern eller krøllejern til at style dit hår så er det vigtigste step inden du går i gang at fordele en god heat protection i dit hår. På den måde passer du så godt som muligt på dit hår. Læs med her hvor vi gennemgår vores favoritter af det bedste heat protection og giver vores bedste råd til hvordan du vælger den rigtige for dig.

Det slider meget på håret når du bruger varme til at tørre og style det. Men vi er mange der elsker at style vores hår med krølle -eller glattejern, og du kan hjælpe dit hår meget på vej med at modstå slid ved at forberede det korrekt inden du går i gang. Anvender du en god heat protection, eller varmebeskyttelse som det også kaldes, så kan du sikre at dit hår langt bedre kan modstå varmen fra stylingredskabet og derved vil det slide mindre på dit hår.

Der findes mange typer af heatprotection, da der findes produkter der kan anvendes i tørt, fugtigt og vådt hår. De kommer derudover i mange afskyninger og du kan finde heat protection produkter både på sprayflaske, som olier eller som en creme. Vi håber at du med vores anbefalinger herunder kan finde den bedste heat protection til netop netop dit hår og dine behov.

bedste heat protection

Har du travlt? Her er vores favorit

De 3 bedste heat protection produkter til tørt hår

Vi gennemgår her vores top tre favoritter af heat protection som kan anvendes i tørt hår. Der er nemlig forskel på produkterne i forhold til om de kan bruges i enten tørt eller vådt hår. Det er vigtigt at holde øje med når du vælger produktet til dit hår, da det er afgørende hvornår du forventer at bruge produktet. Du vil nemlig ikke få et optimalt resultat hvis du anvender et produkt til vådt hår i tørt hår.

1.Björn Axén, Heat Styiling Protection 50

Denne heat protection spray fra Björn Axén kan anvendes til alle varmeredskaber og kan beskytte håret helt op til 220 grader. Sprayen er lavet med en super letvægtsformel som passer til alle hårtyper og derved sikrer ikke at fedte håret, eller tynge det ned.

Derudover indeholder denne varmebeskyttende spray både solsikkefrøolie der giver en naturlig UV-beskyttelse samt vitamin B5 der er med til at pleje håret og giver det en en smuk glans.

2. Olaplex, NO.7 Bonding Oil

Olaplex No. 7 Bonding Oil er en super lækker hårolie der både har effekt af en hårolie, samt beskytter mod varme fra stylingredskaber.

Olien har en superlet formel, men være opmærksom på at den er meget drøj i brug og du skal kun anvende nogle få dråber. En hårolie kan nemlig fedte håret til eller tynge det ned hvis du anvender for meget, så det er en god ide at prøve sig frem for at afgøre den korrekt mængde olie til din hårtype.

Olien er med til at give glans og blødhed til håret og beskytter håret mod varme helt op til 230 grader. Derudover mindsker den også statisk elektricitet så dit hår ser sundt og glansfuldt ud når du har stylet det med varme.

3. Kérastase, Discipline Keratine Thermique Leave

Denne Keratine Thermique Leave-in fra Kérastase er en hårcreme der plejer og udglatter tykt og stridt hår, og er det for især god til dig der har tykke lokker eller krøller.

Formlen i cremen arbejder især mod at mindske krus og sikre at dit hår ser smukt og samlet ud, og egner sig især hvis du ønsker at glatte håret med glattejernet. Den giver masser af glans til tykt og kruset hår og virker udglattende, varmebeskyttende og gør håret dejlig nemt at rede ud.

De tre bedste heat protection til vådt hår

1. Revlon, Uniq One Coconut Hair Treatment

2. KÉRASTASE, Genesis Défense Thermique Leave-inRevlon

3. Kevin Murphy HEATED.DEFENSE

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af vores fire favoritter til de bedste heat protection produkter, så du kan beskytte dit hår når du varmestyler det.

Vil du lære flere guides omkring redskaber og produkter til dit hår, kan du hoppe over her og finde mange flere produktanmeldelser for vores favoritter lige her!

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder