getty-images-pk-2lkGpfzE-unsplash (1)

Bedste håndcreme – de 6 bedste håndcremer til tør vinterhud

Vi går de kolde vintermåneder i møde, og det betyder tør og kold luft der udtørrer huden. Det gælder også hænderne, men den tørre hud på hænderne kan afværges med en god håndcreme. Den rigtige håndcreme er som lidt ekstra luksus i hverdagen og det er en dejlig fornemmelse at finde den rigtige fugtgivende håndcreme. Vi gennemgår her vores 6 favoritter af gode håndcremer, så du kan finde den bedste håndcreme til dig.

Håndsprit, håndvask og kold vejr er alle faktorer der kan give tørre og sprukne hænder. Anvendelse af håndcreme kan derfor både virke forebyggende eller lindrende hvis uheldet er ude og din hud allerede driller dig og tørrer ud. Læs med her hvor vi gennemgår vores favoritter på de bedste håndcremer, så du kan gå vinteren i møde med smukke og bløde hænder.

De 6 bedste håndcreme til bløde hænder

Vi har samlet vores seks favoritter til den bedste håndcreme, så uanset om du foretrækker en creme med en mild duft eller parfumefri, om du har brug for en let fugtgivende håndcreme eller en creme der arbejder med huden og lindrer eksem så håber vi at du kan finde netop din favorit.

1. Beauté Pacifique – Enriched Hydrating Hand Creme

bedste håndcreme

Denne håndcreme fra Beauté Pacifique er en super effektiv fugtgivende creme der også lindrer huden hvis du har mindre sår eller irritationer i huden.

Hovedingredienserne i cremer bl.a. squalene som er en naturligt forkommende olie i huden som er med til at blødegøre. Derudover indeholder cremen glycerin både bringer masser af fugt til huden, men som også binder fugt i huden hvilket hjælper med at forlænge effekten. Cremen indeholder også Dipotassium Glycyrrhizinate der er et lakridsrodsekstrakt der lindrer huden og er et middel til sårheling og mod mindre irritationer i huden.

2. Biotherm – Biomains Håndcreme   

Håndcremen fra Biotherm er en dejlig fed håndcreme som fugter huden effektivt, men uden at føles fedtet og så trænger den endda hurtigt ind i huden. Cremen indeholder  D-Panthenol og antioxidanter der beskytter huden mod skaber.

Cremen fra Biotherm er helt sikkert en af vores favoritter, da den er en ren fugtbombe til de tørre vinterhænder, samtidig med at den ikke fedter huden helt til men trænger hurtigt ind i huden. Med dens milde lækre duft er denne creme en super kandidat til at have liggende fast i håndtasken til de kolde måneder der kommer.

3. Matas Striber – Glycerin Håndcreme uden parfume 

Som med alle produkter fra Matas Striber er håndcremen ingen undtagelse, men er en effektiv og simpel håndcreme med en super budgetvenlig pris.

Cremen er uden parfume, hvilket er en stor fordel hvis du foretrække at undgå unødvendig parfume, og så er den rig på Glycerin som er eminent til at fugte huden og redde de tørre og sprukne hænder. Dette er en super effektiv og dejlig simpel håndcreme, uden parfume og super fugtgivende uden at fedte huden til.

4. Astion Pharma – Hand cure creme

Håndcremen fra Astion Pharma er til dig der døjer med ekstremt tørre hænder der giver kløe, rødme og afskalning af huden. Ligeså kan den endda anvendes for at bekæmpe eksem og lindrer huden på dine hænder og sikrer at den genvinder fugten.

Cremen kan anvendes dagligt og bruges som behandling af eksemsymptomer på hænderne, og hjælper huden var at danne en lindrende og beskyttende hunde for huden. Cremen er mild og hjælper den naturlige helingsproces på vej og modvirker kløe og tørhed. Derudover er den super budgetvenlig!

5. Tromborg – Aroma Therapy Herbal Hand Cream 

Tromborg’s Aroma Therapy håndcreme er en fantastisk håndcreme med en skøn mild duft der nærer og blødgører huden på dine hænder.

Cremen indeholder mange skønne ingredienser, bl.a. shea butter og aloe vera der skaber en fugtgivende og nærende håndcreme. Cremen absorbers hurtigt og efterlader ikke huden med en fedtet følelse. Derudover indeholder cremen kamille der reducerer rødme og virker beroligende for huden. Cremen indeholder også orangeolie der ligeså virker beroligende på irriteret og tør hud.

Dette er en super lækker håndcreme der sikrer masser af fugt til dine hænder og samtidig har en lindrende og beskyttende effekt på tørre og sprukne vinterhænder.

6. Origins – Make a Difference Hand Treatment

Håndcremen fra Origins er en super plejende creme der giver fugt til tør og dehydreret hud. Dette er en dejlig fed og fugtgivende creme, men den fedter ikke huden til og trænger hurtigt ind.

Cremen fra Origins giver fugt tilbage til din hud så du kan både forebygge eller lindrer tørre og sprukne hænder. Håndcremen indeholder bl.a. Jeriko rose og trehalose der fugter huden og sikrer at holde på fugten efter du har påført cremen. Derudover indeholder cremen Padina pavonica, en form for alge, der både genopbygger og styrker hudens fugtbarriere.

Sådan undgår du tørre hænder

Anvend en ekstra fed håndcreme om aftenen

Anvend gerne en ekstra fed håndcreme om aftenen lige inden du går i seng, og anvend et ekstra tykt lag creme når du skal til at sove. Lad altid en håndcreme stå på sengebordet så du har den lige ved hånden og ikke glemmer det. på den måde kan cremen arbejde med huden hele natten igennem.

Brug din håndcreme flere gange dagligt

Smør gerne din håndcreme på flere gange dagligt. Især i de ekstra tørre og kolde vintermåneder kan det være en god ide simpelthen at påføre håndcreme flere gange dagligt så du hele tiden sikrer at give din hud masser af fugt.

Husk håndcreme efter håndvask

Stil gerne en hådcreme ved siden af din håndvask på badeværelset. På den måde kan du anvende cremen efter du har vasket hænder, da vand og sæbe også kan være med til at tørre dine hænder ud.

Smør håndcremen på oversiden af hånden

Husk at tænke hvor på dine hænder at din hud bliver mest tør. Det vil som oftest være på oversiden af hånden, på håndryggen, og imellem fingrene og ved neglene. Gnid derfor cremen ind på håndryggen og oversiden af fingrene, og koncentrer brugen der hvor din hud faktisk udtørrer.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af vores seks favoritter til den bedste håndcreme har givet dig inspiration og guidet dig til hvilken håndcreme du skal anvende og kan anvende i de kolde vintermåneder vi går i møde, så du kan undgå tørre og sprukne hænder.

Vil du lære flere gode råd til en nem og effektiv beauty rutine så hop over og læs vores mange andre artikler om Skønhed!

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder