Forside, ansigtsolie

Bedste ansigtsolie – de 5 bedste ansigtsolier til fugt og pleje

En god ansigtsolie vil sikre masser af fugt og en smuk glød til din hud. Det bliver mere og mere populært at anvende en ansigtsolie i hudplejerutinen og det er ikke uden god grund. Olie i hudplejen kan hjælpe med at styrke hudbarrieren og trænger dybere ind i huden end en ansigtscreme kan. Læs med her og se vores favoritter for den bedste ansigtsolie, og lær hvordan du anvender den bedst.

bedste ansigtsolie

En ansigtsolie kan være super lækker at indarbejde i din hudplejerutine. En god olie har nogle helt andre egenskaber og fordele for din hud end både serummer og ansigtscremer har, og produkterne kan derfor arbejde super godt sammen. Ansigtscremer vil ofte have en base af vand, og cremens funktion er derfor helt anderledes en ansigtsolien. En olie kan ikke binde vand i huden som en creme kan, man kan trænge dybere ind i huden og sikre regenerering og en dybere hydrering af huden.

Læs mere her og bliv klogere på hvordan du anvender en ansigtsolie og hvordan anvender ansigtsolier korrekt og indarbejder den rigtigt i din hudplejerækkefølge.

Har du travlt? Her er vores favorit

Vores egen favorit er helt klart den økologiske ansigtsolie Glød fra Naturlig Olie. Den består af lækker blanding af forskellige økologiske olier, trænger effektivt ind i huden og fedter ikke. Læs mere om olien herunder.

De 5 bedste heat ansigtsolier

Vi gennemgår her vores favoritter på de 5 bedste ansigtsolier, og deres egenskaber. Der findes et utal af varianter at vælge imellem, og vi guider dig her igennem nogle af vores favoritter.

1.Clarins, Face Treatment Oil Santal

bedste ansigtsolie

Santal ansigtsolien fra Clarins er en ansigtsolie der lindrer og beroliger din hud. Den sikrer at du får tilføjet masser af fugt til huden, uden at den fedter til og olien trækker hurtigt ind i huden.

Santal olie er en blanding af planteekstrakter og indeholder en blanding af økologiske sandeltræ, lavendel, kardemomme, persille og hasselnødolie, der tilsammen i høj grad lindrer og beroliger tør hud. Ansigtsolien kan benyttes af alle hudtyper, men hvis du døjer rødme i huden vil den være særligt god. Blandingen af olier sikrer at bl.a. lavendlen beroliger huden og kardemommeolien sikrer at levere fugt for at blødgøre huden.

2. Elizabeth Arden, Eight Hour All-Over Miracle Oil

Elizabeth Arden’s Eight Hour Miracle olie er i samme serie som den klassiske Eight Hour cream fra Elizabeth Arden, og den dele mange af de samme egenskaber! Hovedingredienserne i olien er bl.a. tsubaki- og vindruekerneolie som begge har en beroligende og fugtgivende effekt på huden. Tsubakiolie er kendt for sin effektive fugtgivende effekt, og fordi den har et højt indhold af E-vitamin er olien også en antioxidant der hjælper med at re-genere og beskytte huden.

Eight Hour ansigtsolien indeholder derudover også ingefær-ekstrakt som går ind og arbejder med huden ved at sikre en mere ensartet tone og tekstur i huden. Olien fra Elizabeth Arden kan anvendes som ansigtsolien, men formularen tillader faktisk også at du kan bruge olien på både kroppen og i dit hår. Det er der derfor en super alsidig olie der har mange formål!

3. Naturlig Olie, Økologisk Ansigtsolie

Den økologiske ansigtsolie fra Naturlig Olie er en af vores personlige favoritter. Den trænger hurtigt ind i huden, og hjælper med at forsegle de øvrige produkter i din hudplejerutine inde i huden. Den kan anvendes på alle hudtyper, og vil sikre masser af fugt til din hud og har samtidig en beskyttende virkning på din hud.

Ansigtsolien indeholder 7 forskellige olier der alle bidrager til fordelene af olie. Den indeholder derudover A, C og E-vitamin hvilket betyder at olien er regenererende, beroliger huden og stimulerer hudens produktion af kollagen. Hindbærkerneolie, hybenkerneolie og havtornolie hjælper med at mindske rødme og giver en mere ensartet hudtone.

4. Ecooking, Face Oil

Ansigtsolien fra Ecooking er en super ansigtsolie med nogle gode ingredienser, og så er den endda parfumefri. Den er derfor et oplagt valg hvis du har parfumeallergi, eller blot gerne vil undgå at dine hudplejeprodukter indeholder parfume.

Ansigtsolien består af en blanding af en række plejende olier som for eksempel jojobaolie der har en genoprettende effekt på huden, rosenkerneolie der har en beskyttende effekt på huden, olivenolie der giver masser af fugt til huden samt E-vitamin der også beskytter og fugter huden.

5. Plaisir, Face Olie

Ansigtsolien fra Plaisir er det budgetvenlige valg! Her får du en super lækker ansigtsolie der trænger hurtigt ind i huden og sikre næring, til en virkelig fornuftig pris. Plaisir er Matas’ eget luksusbrand, og de laver nogle simple men effektive produkter til nogle rigtig fine priser.

Ansigtsolien er uden parfume og parabener og er derfor egnet til alle hudtyper. Olien indeholder jojobaolie, sheasmør og E-vitamin hvilket betyder at denne olie vil sikrer masser af fugt til din hud, den vil hjæpe din hud med at genopbygge og re-genere samt sikre at din hud er beskyttet i løbet af dagen fra miljøfaktorer når du er på farten.

Tak for du læste med!

Vi håber at denne gennemgang af vores favoritter til den bedste ansigtsolie hjælper dig i jagten med at finde den rigtige olie til din hudplejerutine!

Læs flere af vores artikler om skønhed liger her.

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder