tim-mossholder-SxPISzSxJrQ-unsplash

De 5 bedste tørshampoo – sådan anvender du tørshampoo (2023)

Tørshampoo bliver mere og mere populært og de fleste af os har nok en stående hjemme på badeværelseshylden. Men bruger du det egentlig rigtigt og ved du hvilken en du skal vælge? Læs med her hvor vi giver dig vores bedste tips til hvordan du får mest muligt ud af produktet og hvilke der er de bedste tørshampoo.

Tørshampo er guld værd på de travle morgener hvor tiden er knap og den helt store hårvask rutine skal skippes. Vi elsker tørshampoo og derfor har vi samlet hvad vi synes er de 5 bedste tørshampoo på markedet og giver til slut vores anbefaling.

Vi giver til slut også vores bedste tips til hvordan du bedst anvender tørshampoo så du får mest muligt ud af produktet.

  1. Bastiste Dry Shampoo (den budgetvenlige)
  2. Kevin Murphy Fresh.Air (giver volumen)
  3. Stuhr Styling Dry Shapoo, Dark (god til mørkt hår)
  4. Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones (specielt til det blonde hår)
  5. Pudderdåserne Tørshampoo (effektiv og beskyttende mod solen)

De 5 bedste tørshampoo

Bastiste Dry Shampoo – den budgetvenlige

bedste tørshampoo

Tørshampooen fra Bastiste er en af vores favoritter. Du går aldrig galt i byen med en Bastiste tørshampoo, produktet virker til alle hårtyper og lever op til dens ry som et rigtig godt produkt der ikke lover hvad det ikke kan holde. Tørshampooen går nøjagtig hvad den skal, nemlig at give nyt liv til håret på de dage hvor en hårvask ikke lige er på programmet.

Prisen er heller ikke til at sætte en finger på, og afhængigt af hvilken duft du foretrækker eller hvilken hårtype du har så har Bastiste så bredt et udvalg at du er sikret at finde en der passer til dine behov. Du kan se hele udvalget af Bastiste sortimentet lige her.

Kevin Murphy Fresh.Air – mere end bare en tørshampoo

I den lidt dyrere ende finder du tørshampooen fra Kevin Murphy. Den er i vores optik en af de bedste tørshampoo da du får mere funktion i denne tørshampoo end mange af de øvrige på markedet. Den har en let konsistens og giver en luftig fornemmelse i hovedbunden.

Den dufter mildt og lækkert og giver super god volumen til dit hår. Derved kan du style dit hår flere gange mens du udskyder den næste hårvask.

Stuhr Styling Dry Shapoo, Dark – til mørkt hår

Stuhr er efterhånden en fast bestandel af den danske frisørscene og brandet dækker både over den store frisørkæde samt en produktserie med flere gode klassiske produkter til håret. Stuhrs produkter lever som regel altid op til hvad de lover og det samme gælder for deres tørshampoo, til en fornuftig pris.

Vi kan bestemt anbefale denne tørshampoo til dig som er brunette og leder efter en tørshampoo der er lavet med det mørke hår for øje. På denne måde slipper du for de markante hvide spor efter shampooen i det mørke hår.

Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones – specielt til det blonde hår

Denne tørshampoo fra Moroccanoil er udviklet specielt til lyst hår, så har du meget blond hår vil denne tørshampoo være et godt bud til dig.

Som alle andre produkter fra Moroccanoil er denne tørshampoo udviklet med tanke på at kunne give fugt og pleje til håret. Produktet indeholder derfor arganolie som har en dejligt plejende effekt for dit hår. Hvis du er bekymret for at tørshampoo kan udtørre dig hår, vil denne fra Moroccanoil derfor være et godt valg.

Pudderdåserne Tørshampoo – effektiv og beskyttende mod solen

Vi elsker produkterne fra Pudderdåserne som virkelig er udviklet med tanke på få men gode aktive ingredienser til din hud og hår. Produktet her er ingen undtagelse og tørshampooen kan bruges til alle hårfarve -og typer. Tørshampooen absorberer fedt og olie fra hovedbunden uden at give og farve og fylde, så hvis du leder efter en simpel men effektiv tørshampoo så er denne lige sagen.

Derudover indeholder den styrkende vitaminer som understøttende et beskyttende UV-filter til hovedbunden, som især er at aktiv om sommeren for at beskytte mod de skarpe solstråler.

Hvordan virker tørshampoo?

Tørshampoo har en pudderagtig konsistens som kan absorbere olie og fedt i håret, så du nemt kan springe en hårvask med vand og shampoo over. Tørshampoo skal nemlig ikke blandes med vand og skal ikke vaskes ud, så det er en virkelig god snydemetode hvis du ikke lige synes du har tid til den helt store hårvask rutine hver dag.

Derudover kan tørshampoo også være rigtig god at bruge til at skabe lidt ekstra volumen ved rødderne i håret og til at give håret lidt mere struktur så det er nemmere at style.

Sådan bruger du tørshampoo:

Tørshampoo kan faktisk godt anvendes forkert, og hvis ikke du bruger det korrekt så vil det ikke give de resultater der er meningen. Her er vores bedste tips til hvordan du får det bedste resultat med tørshampoo:

Hav tørt hår

Dit hår skal altid være tørt når du anvender tørshampoo, eller kan det ikke fange hårstråene

Håret må gerne være rent

Du behøver faktisk ikke vente til at dit hår bliver beskidt og fedtet før du sprayer med tørshampoo. Det kan også fungere forebyggende, således at du sprayer det i håret inden det bliver fedtet og stadig er nogenlunde rent efter sidste hårvask.

Ryst flasken

Husk at ryste! Flaske skal rystes godt, ellers kommer tørshampooen ikke ud i en let spray og det hjælper med at blande produktet sammen.

Spray rødderne og hold afstand

Tørshampoo fungerer bedst hvis du sprayer det inde ved rødderne hvor håret er mest fedtet. På den måde tørrer den del af håret som er mest fedtet, hvorimod resten af håret forbliver blødt.

Husk at holde afstand til hovedbunden når du sprayer. Hold gerne 15-20 cm afstand, på den må undgår du at du får sprayet hår med for meget produkt da det vil være svært at få det overskydende produkt ud af håret igen.

Vent og red igennem

Tørshampooen skal have lidt tid til at virke, så du skal lige være lidt tålmodig og lade håret være når du har sprayet tørshampooen i håret. Vent 2-3 minutter og arbejd derefter tørshampooen godt ind i hårrødderne med fingrene. Herefter er det bedst hvis du reder håret ordentligt igennem så produktet er fordelt godt i håret og det overskydende bliver redt væk. På den må undgår du at du får produkt på fingrene, som kan smitte af på tøj mm., når du rører ved håret i løbet af dagen.

Vores anbefaling

Tørshampoo er altid en fast bestandel af min produkt samling på badeværelset og den kan virkelig redde enhver travl morgen når tiden bare ikke lige er til at køre hele hårvask rutinen igennem. Vores favorit og klare anbefaling er Kevin Murphy’s Fresh.Air tørshampoo, da den lige giver det ekstra til frisuren og hjælper godt på vej med god volumen.

Vil du have flere gode tips og råd til din skønhedsrutine? Så hop over og læs vores andre artikler omkring skønhed!

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder