Lænestol forsidebillede

10 flotte lænestole – de bedste tips til at gøre dit hjem klar til efterår (2023)

En komfortabel og smuk lænestol er et af hjemmets vigtigste møbler. Med en lænestol kan du nemt kreere små hyggelige rum rundt omkring i boligen, der indbyder til ro og hygge. Nu hvor vi går de mørkere og koldere efterårsmåneder i møde er bløde møbler og et hyggeligt hjem desto endnu vigtigere. Læs med her hvor vi har fundet de 10 smukkeste lænestole og giver vores bedste tips til at gøre din indretning klar til efteråret.

En god lænestol er et virkelig godt indslag i indretningen og kan have mange funktioner. Det er værd at finde en du kan godt kan lide og som passer ind i din indretning. Lænestole er gode til at kreere som hyggelige rum i indretningen hvor man kan trække sig tilbage til og få ro, læse en god bog eller se en god film.

Vi har derfor samlet vores favoritter af smukke lænestole, alle med et flot design og smukke detaljer.

10 flotte lænestole

1. Ilva – den skulpturelle

Perk lænestolen fra Ilva er næsten et helt kunstværk i sig selv. Med de skarpe linier og et design der virkelig skiller sig ud, ville den være smuk i et soveværelse, hvor den ville stå som et flot indslag samtidig med at den vil være perfekt til en lille stille stund med morgenkaffen.

2. Ilva – kompakt og hyggelig

lænestol

Hvis pladsen er knap og der ikke er rum nok til den helt store flyder af en lænestol, så er Harris lænestolen fra Ilva er rigtig godt valg.

Den er kompakt men behagelig, og de runde former skaber sammen med de lette sorte ben et virkelig smukt indslag i stuen hvis du holder af en nordisk inspireret boligstil.

3. Møbelkompagniet – en bobbel af en lænestol

Sinclair stolen fra Møbelkompagniet er en virkelig smuk lænestol. Den kræver lidt plads, men har du et rummelig hjørne i stuen vil den passe godt ind i de fleste stuer.

Man går aldrig galt i byen med en smuk og enkel stol som denne og det rummelige sæde indbyder i den grad til en hyggelig stund med en god bog. De lyse ben i træ giver en varme til møblet og vil passe ind med andre træsorter du har bruger i indretningen.

4. Sinnerup – smukke arkitekt linier

Hvis du leder efter en lænestol der vil give lidt ekstra spark i indretningen og som ikke ligner enhver anden lænestol, så behøver du ikke længere. Denne lænestol, Roy fra Sinnerup er anderledes men utroligt smuk.

Den er blød og bamset i lækkert boucle stof, og er lidt af en flyder. Samtidig er den virkelig moderne med de skarpe ben i sort metal og den rundede ryg.

5. Ilva – runde bløde former

Selma lænestolen fra Ilva er en butter rund stol der simpelthen indbyder til at man slår sig ned med et dejlig blødt tæppe og en god film på TV’et eller en spændende roman.

Den mørke beige farve vil give masser af hygge til din stue eller kontoret og stolen er rummelig nok til at give en dejlig fornemmelse af at kunne gemme sig lidt væk efter den travle hverdag.

6. Møbelkompaniget – en klassiker

Er du mere til det moderne udtryk og et møbel med skarpe kanter så er Cazar stolen fra Sinnerup et rigtig godt bud.

Den har formerne som man ser i det traditionelle danske design, men til en pris der er til at betale. Vi elsker læderlooket i den smukke cognacfarve. Stolen vil passer perfekt ind til et hyggeligt læsehjørne på kontoret og vil være et flot maskulint indspark til indretningen.

7. Jysk – den budgetvenlige

Aahus lænestolen fra Jysk er klassisk i udtrykket med det lysegrå stof og træben. De synlige syninger giver den et moderne twist. Prisen er heller ikke dårlig og denne stol er et godt valg til prisen.

8. Bilka – flotte detajler

Vi elsker udtrykket af Karl loungestolen fra Bilka. Med det smukke fløjsstot, de sorte metalben og den rundede ryg vil den være et super flot indslag i din indretning. Bilka er måske ikke lige det første sted man vil lede efter møblet, men med denne lænestol er designet lige i øjet, og ligeså er prisen hvis du gerne vil indrette på et budget så den er en klar favorit hos os.

9. LikeHome – edgy og hyggelig

LikeHome har et virkelig stort udvalg af flotte møbler, og lænestolene er ingen undtagelse. Denne Gamer lænestol har et virkelig flot og anderledes design, med et lidt tungt udsendede sæde i kombination med de lette sorte armlæn. Den vil være et flot indslag i stuen og giver masser af hygge med det bløde fløjsstof.

10. LikeHome – nordisk inspiration

Bobly lænestolen fra LikeHome er en smuk nordisk udseende lænestol der vil passe ind i de fleste hjem og de fleste rum. Hvad det er i kontoret, på børneværelset eller i stuen er det en meget smuk og nordisk udseende lænestol med et flot klassisk look. Det lyse stof vil være et frisk pust og den er helt klart en af vores klare favoritter.

Vil du læse flere gode råd og tips til indretning til hjemmet kan du hoppe over og læse vores mange andre artikler lige her

Share this post

VIL DU Læse mere?

Hop over over læs vores andre artikler herunder